Targul de (Re)Calificare, Dezvoltare Personala si Profesionala 2011 Bucuresti, 7 – 8 mai 2011

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale va invita sa participati la Targul de (Re)Calificare, Dezvoltare Personala si Profesionala 2011, organizat la Bucuresti, in zilele de 7 – 8 mai 2011.

In calitatea sa de partener, ANPCDEFP sustine acest eveniment, gandit sa vina in intampinarea nevoilor profesionale ale tuturor categoriilor de participanti, atat persoane fizice, cat si organizatii si companii care sunt interesate in extinderea gamei de competente ale angajatilor si colaboratorilor.

Fie ca vor sa se specializeze intr-un anumit domeniu sau pur si simplu sa-si dezvolte aptitudini si abilitati personale suplimentare, participantii pot alege din multitudinea de cursuri si programe educationale si de formare care se vor prezenta in cadrul targului.

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale isi va prezenta intreaga oferta de finantare pentru proiecte eligibile in cadrul programelor „Invatare pe tot parcursul vietii” si „Tineret in Actiune”.

Mai multe detalii, pe http://www.expopedia.ro/targ-de-recalificare/