Protest al elevilor de la Şcoala Generală nr. 169

Peste 100 de elevi din clasele V-VIII ai Şcolii Generale nr. 169 din sectorul 6 al Capitalei protestează joi fiind nemulţumiţi că în unitatea şcolară în care învaţă ar putea să fie aduşi elevi ai Colegiului Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii care se află în apropierea şcolii.

Cei aproape 100 de elevi nu vor să intre în clasă şi continuă protestul început miercuri seară. Ei susţin că prin posibila mutare a elevilor de la Colegiul Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii programul lor de cursuri ar putea fi modificat şi astfel ei ar învăţa după-amiază în loc de dimineaţă.

Protestul a început miercuri seară când în curtea şcolii s-au adunat mai multe zeci de copii împreună cu părinţii lor. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) susţin că deocamdată nu s-a luat nici o decizie legată de locul unde vor învăţa elevii colegiului, imobilul în care învaţă aceştia fiind încadrat în clasa I de risc seismic. „În momentul de faţă nu s-a decis nimic, lucrurile rămân pe loc”, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISMB, Marian Banu.

AGERPRES