Proiect metodologie evaluare institutionala centre comunitare

Proiect de metodologie de acreditare şi evaluare periodică a centrelor comunitare de învăţare permanentă

Art. 1. Activitatea de evaluare externa, pentru acordarea acreditarii, respectiv în vederea evaluarii externe periodice a centrelor comunitare de învatare permanenta, este realizata de Agentia Româna de Asigurare a Calitatii în Învatamântul Preuniversitar, denumita în continuare ARACIP.
Art. 2. Activitatea de evaluare externa se desfasoara cu respectarea prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.75/2005 privind asigurarea calitatii educatiei, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 87/2006, denumita în continuare ordonanta de urgenta si ale Hotarârii Guvernului nr. 1258/2005 privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare al Agentiei Române de Asigurare a Calitatii în Învatamântul Preuniversitar (ARACIP), cu modificarile ulterioare.
Art. 3. Activitatea de evaluare externa a centrelor comunitare de învatare permanenta se realizeaza în baza unor criterii, indicatori si standarde de evaluare unice la nivel national, valabile atât pentru învatamântul preuniversitar de stat, cât si pentru învatamântul preuniversitar particular.

……………….

Descarca documentul:

proiect_metodologie_evaluare_institutionala_centre_comunitare