Ministrul Educatiei se lauda ca a pus multa ordine in sistem

Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu, a declarat, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că de când a preluat acest minister a fost pusă ‘foarte multă ordine în sistem‘.

Suntem într-un efort de lungă durată în Partidul Democrat Liberal de profesionalizare a resursei umane în diferitele domenii. În mod firesc, atunci când eram în opoziţie, dar şi acum când suntem la guvernare, suntem foarte preocupaţi de resursa umană care activează în diferitele sisteme. Nu întâmplător, acţiunile ministerului au fost, spun eu, eficiente, în sensul că, de când am preluat acest minister, de când PDL a preluat acest minister, am trecut o nouă lege a educaţiei, am pus foarte multă ordine în sistem„, a declarat Daniel Funeriu.

Prezenţa mea aici a avut rolul de a prezenta dezvoltările din sistemul de educaţie şi a pornit de la premisa că, poate, cea mai mare problemă a vieţii publice din România a fost aceea că partidele succesive aflate la guvernare nu au avut întotdeauna o resursă umană de calitate capabilă să guverneze, capabilă să se ocupe de treburile ţării în momentele în care au avut guvernarea„, a mai spus ministrul Funeriu.

Sursa: Amos News