Diseminare mobilitate Tara Galilor 26-30 septembrie 2012

In perioada 26-30 septembrie 2012 a avut loc cea de-a treia mobilitate din cadrul Proiectului multilateral Comenius „Du bestiaire europeen a l’ecriture collective de contes” in localitatea Tenby din Tara Galilor, Marea Britanie. Gazda acestei intalniri a fost Stepaside Community Primary School Kilgetty.
Gradinita cu Program Prelungit nr. 3 Bistrita, partenera in acest proiect, a fost reprezentata de trei cadre didactice, alaturi de profesorii de la scolile din Italia, Franta, Turcia, Grecia, Polonia, Romania si bineinteles, din Tara Galilor.
Activitatile planificate si organizate in cadrul reuniunii au fost: vizitarea scolii gazda, participarea la activitati comune cu copiii si o scriitoare galeza de carti pentru copii, studierea modului in care vor fi realizate cartile de povesti comune cu ajutorul unui soft educational, stabilirea cartilor de povesti care se vor studia de copiii din tarile partenere, realizarea planificarii activitatilor pana la urmatoarea mobiliate, conceperea fiselor de evaluare pentru copii si intalnirea in cadru festiv la County Hall cu reprezentantul Pembrokeshire County Council. De asemenea, s-a vizitat Lifeboat din Tenby, Folly Farm, castelul Pembroke si insula Caldey.
Acest proiect a fost realizat cu sprijinul financiar la Uniunii Europene. Continutul acestei comunicarii reprezinta responsabilitatea exclusiva a autorului.

Coordonator proiect GPP nr. 3 Bistrita
prof. Crina Clapou